Hjem > Nyheter > Innhold
Hva er forskjellene mellom de vanlige gummitetningsmaterialene? (二)
Jun 05, 2017

Fem, FLS fluor silikon gummi tetningsring

Egenskapene er både fluorgummi og silikongummi fordeler, oljebestandighet, løsningsmiddelresistens, brenselmotstand og høytemperaturmotstand er gode. Forbindelser som er i stand til å motstå oksygenholdige forbindelser, løsningsmidler som inneholder aromatiske hydrokarboner og løsningsmiddel som inneholder klor. Det generelle brukstemperaturområdet er -50 ~ 200 grader celsius.

Seks EPDM tre yuan EPDM tetningsring har god værbestandighet, ozonresistens, vannmotstand og kjemisk motstand. Den kan brukes i alkoholer og ketoner, og kan også brukes i høy temperatur dampmiljø. Generelt bruk temperaturområde på -55 ~ 150 grader celsius.

Syv, CR neopren tetningsring, solmotstand, værbestandig ytelse er spesielt bra. Ikke redd for to klor to metylfluorid og ammoniakkkjølemiddel, motstandsdyktig mot syrefasthet, smøreolje, men utvidelsen i lavt anilinpunkt av mineralolje i stor mengde. Det er lett å krystallisere og herde ved lav temperatur. Gjelder for en rekke eksponering for atmosfæren, sollys, ozon og en rekke forbrenningsmotstand, kjemiske korrosjonsforseglingskoblinger. Anbefales ikke for bruk i kjemikalier som sterke syrer, nitrohydrokarboner, estere, kloroform og ketoner. Det generelle brukstemperaturområdet er -55 ~ 120 grader celsius.

Åtte, IIR butylgummitetningen er spesielt god, sollys, varmebestandighet, ozonbestandighet, god isolasjonsevne; har god motstand mot polare løsningsmidler som alkoholer, ketoner, estere, etc., kan bli utsatt for animalske og vegetabilske oljer eller oksider. Passer for kjemisk motstand eller støvsuger. Ikke anbefalt for bruk sammen med petroleumsløsningsmidler, parafin eller aromater. Det generelle brukstemperaturområdet er -50 ~ 110 grader celsius.

Ni, ACM akrylgummitetningsring for oljeprodukter har utmerket motstand, høy temperatur og værbestandighet er god, men mekanisk styrke, kompresjonsdeformasjon og vannmotstand er litt verre. Vanligvis brukt i biltransmisjonssystemer og servostyringssystemer. Ikke egnet for varmt vann, bremsevæske, fosfatester. Det generelle brukstemperaturområdet er -25 ~ 170 grader Celsius.

Ti, NR-tetningsring av naturlig gummi

Gummi har god slitestyrke, elastisitet, strekkfasthet og forlengelse. Men lett å aldre i luften, når varmen blir klebrig, i mineralolje eller bensin ekspansjon og oppløsning, alkalibestandighet, men ikke sterk syre. Egnet for bremsolje, som etanol med hydroksylionvæske som brukes i bilen. Det generelle brukstemperaturområdet er -20 ~ 100 grader celsius.

Elleve, PU polyuretan gummi tetningsring , polyuretan gummi mekanisk ytelse er veldig bra, slitasje motstandsdyktig, høytrykksresistans ytelse er langt bedre enn andre gummi. Aging motstand, ozon motstand, oljebestandighet er også veldig bra, men høy temperatur hydrolyse. Vanligvis brukes til høytrykks slitasjebolter. Det generelle brukstemperaturområdet er -45 ~ 90 grader celsius.Haining Qianlang Rubber Products Factory

Legg til: 1. Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 Kina.

TEL: + 86-573-87767299

Faks: + 86-573-87763488

E-post: sales@qlrubber.com


Produkter