Hjem > Nyheter > Innhold
Forskjellen mellom silikon produkter og Gummiprodukter
Mar 08, 2017

Vi si ofte at andquot, silikon gummi productsandquot; som er faktisk en kjemisk kombinasjon mellom silikon produkter og Gummiprodukter, men jeg tror mange mennesker ikke vet forskjellen mellom begge, nå la meg presentere for deg.

Gummi kan deles inn i syntetisk gummi og naturgummi. Naturgummi er en polymer av isopren det er behandlet og laget av gummi latex, og syntetiske silikon er gjort av polymerisasjon eller polycondensation av monomer syntetisk gummi kan være ute av form med ekstern makt med en rask evne til å gjenopprette den opprinnelige figuren, fordi den har gode fysiske egenskaper, det er bil dekk, gummi slangen, seal ring , teip, isolasjonsmaterialer og andre Gummiprodukter. Gummiprodukter sammenlignet silikon produkter, og har god seighet, slitestyrke, god dielektrisk og korrosjonsbestandighet som er bedre enn gummiprodukter. Vanligvis er Gummiprodukter alltid brukes i store maskiner, industrielt utstyr og bil transporter utstyr og så videre.

Silikon produkter er en ett-komponent av flytende Gummiprodukter i romtemperatur vulcanization fra kjemiske punktet. Det er elastomer organisk silisiumsom råstoff, sammenlignet med Gummiprodukter nå mange liv produkter er laget av silikon i stedet for gummi, fordi det første silikon produkter er ikke giftig og Gummiprodukter er giftige, og silikon produkter er fargeløs og smakløst og miljømessig beskyttelse, også veldig myk, men gummi produktene er lukt, farger, forurense miljøet. Silikon produkter er nå mye brukt i ulike bransjer.

Klarerte produsenten av silikon produkter og Gummiprodukter: Haining Qianlang gummi produkter Factory (www.qlrubber.com). Velkommen til forespørsel oss!


Produkter