Hjem > Nyheter > Innhold
Gummi Tetninger Fleksibelt polymermateriale
Aug 25, 2017

Gummi Tetninger Fleksibelt polymermateriale

Gummiforseglinger er en slags vanlig basiselement i tetningsenheten og spiller en svært viktig rolle i motsetningen mellom lekkasje og forsegling. Gummi tetninger er en klasse av gummi produkter som er mye brukt i tetting teknologi. Fordi gummiet har et verdifullt elastisk polymermateriale, vil et bredt temperaturområde, gitt en liten belastning i forskjellige medier, ha større deformasjon, denne deformasjonen kan gi kontakttrykk, kompensasjon for lekkasjehull, for å oppnå formålet med forsegling. De viktigste produktene Gummi pakninger, gummi pakninger, flange pakninger, gummi støtdempere, gummi O-ring, V-ring, X-ring, Y-ring og andre former, størrelse, farge, hardhet og Materiale laget av gummi.

Sterkt elastiske polymerforbindelser. Inndelt i to typer naturgummi og syntetisk gummi. Naturgummi er fra gummitreet, gummigress og andre planter i utvinning av glialbehandling av syntetisk gummi med en rekke monomerer avledet fra polymerisasjonsreaksjonen. Gummiprodukter er mye brukt i alle aspekter av industrien eller livet.

Gummi tetninger er et vanlig grunnelement i en tetningsinnretning som spiller en svært viktig rolle i motsetningen mellom lekkasje og tetning. Løs problemer med lekkasje og forsegling i løpet av menneskets erobring av naturen. Har vært fremme teknologiske fremskritt, for å forebygge og redusere miljøforurensning en viktig måte. Gummi tetninger er en klasse av gummi produkter som er mye brukt i tetting teknologi. Fordi gummiet har et verdifullt elastisk polymermateriale, vil et bredt temperaturområde, gitt en liten spenning i forskjellige medier, ha større deformasjon, denne deformasjonen kan gi kontakttrykk, kompensasjon for lekkasjehull, for å oppnå formålet med forsegling

Gummi Tetninger De viktigste produktene er gummi tetninger, gummi pakninger, flange pakninger, gummi støtdempere, gummi O-ringer, V-ringer, X-ringer, Y-ringer og andre former, størrelse, farge Gummi, gummi, gummi, gummi , Gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, Metodeflens, pute, flat O, plastbøtte, fortsatt langboks og så videre.

Gummipakningen er en slags vanlig basiselement i tetningsenheten, som effektivt løser problemet med lekkasje og tetting fordi gummi er et fleksibelt polymermateriale med høy elastisitet og god isolasjonsevne. Disse grunnleggende egenskapene til gummi gjør det til et industrielt utmerket støt, tetning, isolasjon og andre materialer.


Haining Qianlang Rubber Products Factory

Legg til: 1. Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 Kina.

TEL: + 86-573-87767299

Faks: + 86-573-87763488

E-post: sales@qlrubber.com


Produkter