Hjem > Nyheter > Innhold
Forsegler felles Base komponenter
Aug 10, 2017

Gummi sel felles base komponenter

Høyelastisk polymer forbindelser. Delt inn i to typer naturgummi og syntetisk gummi. Naturlig gummi er fra gummitre, gummi gress og andre planter i utvinning av glial behandling laget av syntetisk gummi av en rekke monomerer avledet fra polymerisasjon reaksjonen. Gummiprodukter er mye brukt i alle aspekter av industrien eller liv.

Gummipakninger er en felles base i en forsegling enhet som spiller en svært viktig rolle i motsetning mellom lekkasje og tetting. Løse problemene med lekkasje og tetting i menneskelig erobringen av naturen. Har vært fremme teknologisk fremgang for å forebygge og redusere miljøforurensning en viktig måte. Gummipakninger er en klasse av gummiprodukter utbredt i fugemasser teknologi. Fordi gummi har en verdifull elastisk polymer materiale, et bredt temperaturområde, gitt et lite stress i ulike media har en større deformasjon, deformasjon dette kan gi press kompensasjon for lekkasje gapet, å oppnå hensikten med tetting av

Gummipakninger Hovedproduktene er gummipakninger, gummi pakninger, flens pakninger, gummi støtdempere, gummi o-ringer, V-ringer, X-ringene, Y-ringer, og andre former, størrelse, farge gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, metoden flens, pute, flat O, plast bøtte, fortsatt lang boksen og så videre.

Gummilisten er en slags felles base element i tetting enheten, som effektivt løser problemet med lekkasje og tetting fordi gummi er en fleksibel polymer materiale med høy elastisitet og god isolasjon. Disse grunnleggende egenskapene av gummi gjør det et industrielt utmerket sjokk, tetning, isolasjon og andre materialer.

En klassifisering

1, kan ifølge forskjellige råvarer, deles inn i to kategorier av naturlig gummi og syntetisk gummi. Naturlig gummi er relativt liten, syntetisk gummi er å gjøre opp for mangelen på naturlig gummi produksjon, så oppfunnet, med naturlig gummi egenskaper.

2, kan etter først kalt annerledes, deles inn i solid gummi, flytende gummi, melkeaktig gummi, pulver gummi.

Sekund, programmet

1, bilindustrien: fuel systemer, drivstoff systemer.

2, daglige nødvendigheter industri: Oppvarmingsutstyr, Sanitærutstyr, etc., i henhold til forskjellige materialer av miljøet er også annerledes.

3, hydrauliske pneumatiske næringen: halvleder produksjon og kjemisk industri.


Produkter