Hjem > Nyheter > Innhold
Gummipuder deles inn i
Sep 30, 2017

Gummi pads Del det inn i

Klassifisering og analyse av gummiputer

De viktigste produktene i gummipadsen kan deles inn i fire kategorier: nitrilgummipåse, silikonpute, fluorgummipute, annen gummipute.

Fluor gummi pute: har en god høy temperatur ytelse, kan være -20 - +200 ℃ miljø som ble brukt, ikke bare det, det har også en sterk antioksidant, olje og syre. Vil vanligvis brukes i høy temperatur, høyvakuum, høytrykksmiljø, er selvfølgelig også mer egnet for bruk i oljemiljøet. Derfor, mye brukt i olje, kjemisk, luftfart, romfart og andre tilsvarende avdelinger.

Nitrilgummimatte: Butadien, akrylnitril ved emulsjonskopolymerisering av polymeren, med sin utmerkede oljebestandighet, har samtidig en meget fremtredende slitestyrke, aldringsmotstand, lufttetthet. Så bruken i gummiindustrien er også relativt bred.

Silikonputer: Høy og lav temperaturbestandighet i forhold til den fremtredende, under normale forhold i temperaturområdet -70 ° C - 260 ° C, kan opprettholde sin overlegen bruk av elastisitet. På samme tid, på grunn av sin egen gode motstand mot ozon, værbestandighet av fordelene med aldring, så mer egnet for termisk maskineri i forseglingspakningen. Silikonegummi har høy motstand mot høy og lav temperatur ytelse, i temperaturen på -70 ℃ - +260 temperatur for å opprettholde god elastisitet, ozonresistens, værbestandighet, bør brukes i termomekanisk tetnings pakning. Ikke giftig kan produsere isolasjon, isolasjonsprodukter og medisinske gummiprodukter. Det er mye brukt i maskiner, elektronikk, rørleggerarbeid og andre næringer, vår produksjon av silikonputer i tråd med EUs miljøstandarder og EUs matkvalitetsstandarder.

Nitrilgummi er sammensatt av butadien og akrylonitril-emulsjons-kopolymerisering av polymeren, med sin utmerkede oljebestandighet er kjent, men har også god slitestyrke, aldringsmotstand og lufttetthet, og dermed i gummiindustrien i stor grad brukt.

Fluor gummi pakning med høy temperatur motstand, kan være -20 - +200 ℃ miljø, sterk antioksidant, olje, syre og alkali. Vanligvis brukt i høytemperatur, høyvakuum og høytrykksmiljø, men også egnet for oljemiljø. Med en rekke utmerket ytelse, er fluorgummi mye brukt i petroleum, kjemikalier, luftfart, romfart og andre avdelinger.

Andre neopren, naturgummi, EPDM gummi, akryl lim og andre spesielle gummi. Med olje, syre, alkali, slitestyrke, høy motstand, lav temperatur og andre egenskaper.

De viktigste tekniske parametrene for gummipakning www.xiangjiaodian.net

Produktnavn Driftstemperatur Vanlig trykk

Nitrilgummi pakning -20 ~ 110 ° PN <= 16mpa="" dn15="" ~="">

Fluor gummi pakning -20 ℃ ~ 200 ℃ PN <= 16mpa="" dn15="" ~="">

Naturgummi pakning - 50 ~ 80 ℃ PN <= 16mpa="" dn15="" ~="">

Kloropren gummipakning -20 ℃ ~ 100 ℃ PN <= 16mpa="" dn15="" ~="">


Produkter