Hjem > Nyheter > Innhold
Gummi slanger rørformede gummi produkter
Aug 25, 2017

Gummi slanger Tubular gummi produkter

Slange brukes til å transportere gass, væske, slamlignende materiale av en klasse med rørformede gummiprodukter. Fra det indre laget kan ytre lag og sandwich sammensetning, sandwich materiale være bomull, gardin wire, wire og annen fylling.

Gummislangen er laget av kloroprengummi, nitrilgummi; Syr- og alkali-resistent, høytemperaturbestandig slange vedtar etylenpropylengummi, fluorgummi eller silikongummi og så videre. Den er laget av naturgummi, styrenbutadiengummi eller butadiengummi. Det indre laget av slangen er direkte utsatt for slitasje og erosjon av transportmediet og forhindrer det i å lekke. Ytre laget beskytter mellomlaget mot ekstern skade og erosjon. Mellomlaget er slangens trykklag og er en svært viktig kobling. En del av trykket og vekten. Arbeidstrykket i slangen avhenger av mellomlaget og materialets struktur. Derfor er slangens kvalitet svært forskjellig fra mellomlaget.

Slangeproduksjon av de grunnleggende prosessene for behandling av gummi, ledning (gardinlinje) og lerretbehandling, slangestøping, herding og så videre. Ulike struktur og forskjellig laminert slange, sandwich-bearbeidingsmetoder og slangeformingsutstyr varierer.

Full limrør fordi det ikke er sandwich, bare bruk pressen ut av slangen kan være; Klutslange må bruke båndet innpakket i det indre laget av støpemaskinen; Wire sandwich slange i form av den første spiral etter metall spiral Strikking og vikling av slangen må bruke en spesiell stoff vevemaskin eller vikling maskin; Strikke slange må bruke strikke maskin og så videre.

Betydningen av slangeapplikasjoner, med den raske utviklingen av samfunnet, utviklingen av transport markerer også utviklingsnivået for en by, så lite som et sirkulasjonsdokument, slår tonnagenivået på objekter, kan transportere, men også veldig raskt, Som Taobao uttrykker seg raskt når morgenen skal oppnå neste singel, servert på ettermiddagen.

Som denne slangeindustrien er det mange restriksjoner, ikke slangen er lang, det vil si slangediameteren er for stor, ellers er logistikkruten ikke så jevn, må transitt, så det er en kraft for logistikkfirmaet også Veldig viktig, dette er ikke en tidsperiode ut av en filting.

Det er en kunde i Indre Mongolia trenger stor diameter slange, konsultere flere slange fabrikk, fordi skatten ikke er 包邮 gitt stor diameter slange tilbud er hans mer hjerte, og til slutt kunden besluttet å samarbeide med Indre Mongolia.


Haining Qianlang Rubber Products Factory

Legg til: 1. Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 Kina.

TEL: + 86-573-87767299

Faks: + 86-573-87763488

E-post: sales@qlrubber.com


Produkter