Hjem > Nyheter > Innhold
Gummi kopling overfører dreiemoment
Aug 25, 2017

Gummi kopling overfører dreiemoment

Koplingene er mekaniske deler som brukes til å par to aksler (stasjonen sjakter og drevet aksler) i ulike mekanismer å rotere sammen for å overføre dreiemoment. I høyhastighets heavy-duty kraftoverføring har noen koblinger også rollen som demping, demping og forbedre dynamisk ytelse akselen. Koplingen består av to halvdeler, som er koblet til drivaksel og slave akselen, henholdsvis. Generelle kraft maskinen hovedsakelig ved hjelp av kobling og arbeidsgruppe maskin koblet, i dag vi snakker om membranen kobling beregning og metoder.

Først valg av standard membran kopling. Designere bør først velge koblingen i nasjonale standarder, maskiner industristandarder og nasjonale patent kobling i valg, bare i eksisterende standard koblingen og patent kobling kan ikke oppfylle design trenger trenger å designe sine egne kopling .

2. Juster modellen etter akselen diameter. Det første utvalget av kopling membranen kobling, dvs diameteren på akselen hull d og lengden på skaftet hullet L, bør oppfylle kravene til viktigste og etterfølgende aksel diameter, ellers størrelsen på koblingen justeres Ifølge aksel diameter d. viktigste og drevet akselen diameter er ikke det samme som vanlig fenomen, når dreiemoment, det samme hastigheten, viktigste og drevet aksel diameter er ikke det samme, bør velges etter store aksel diameter kopling modellen. Den nye utformingen av systemansvarlig, bør velges i tråd med GB / T3852 i bestemmelsene i hvilken syv aksel hull, anbefalt bruk av J1-aksen aksel type å forbedre allsidighet og ombyttbarhet, skaftlengde bestemmelsene i produktstandarder kopling til

3. Velg tilkoblingstypen. Kopling tilkoblingstype avhengig av valg av og slave type aksen av tilkoblingstypen, generell bruk av viktige forbindelser for enhetlig nøkkel tilkoblingstype og koder GB / T3852 gir syv nøkkelen sporet type, fire keyless forbindelse med flere av t Han A-type nøkkel.

4. valg av varianter, type, spesifikasjoner. Ifølge en kombinasjon av makt maskin og kopling belastningstypen, hastighet, arbeidsmiljø og andre faktorer, valgt kobling varianter; Ifølge koplingen for målretting, koblinger og andre faktorer valgt kobling type; Ifølge nominell dreiemoment, aksel hull diameter med hull skaftlengde valgt spesifikasjonen. For å sikre styrken på akselen og nøkkelen etter å ha valgt kobling modellen, sjekk akselen og nøkkel styrke sjekke for å fullføre koplingen modellen.Haining Qianlang gummi produkter fabrikk

LEGGE TIL:1 Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 Kina.

TEL:+ 86-573-87767299

FAKS:+ 86-573-87763488

E-post:Sales@qlrubber.com


Produkter