Hjem > om oss

Haining Qianlang gummi produkter fabrikk er spesialisert i produksjon Gummiprodukter for mer enn 20 år. Vi er lokalisert i Haining, Zhejiang-provinsen i nærheten Shanghai. Vi opprettholde ærlighet, kvalitet først kunden først for formålet.


Produkter

Vi kan supplya rekke Gummiprodukter å tilfredsstille customerrequirements, standard partssuch som o-ringer, quad-ringer, V-ringer og gummi ballsare brukte inall næringer. Bortsett fra de standard delene, kan vi levere tilpassede laget produkter som nå er en stor andel av vår virksomhet. Vi kan utforme og produsere spesielle produkter som tegninger og eksempler med et variert utvalg av materiale og prosessering teknologi og tilpassede gummi deler som grommets, skiver, pakninger, støtfangere, foringer, plugger, belger, extrusionsand så videre. Under thepast 20 år, har vi fått mye erfaring tilpassede løsninger.

Spesialbehov ofte krever individuelle løsninger, nytte av følgende fordeler:

●Reduced utviklingstid

Reduserte kostnader

Riktig materialvalg

Prototyper og prøver produsert av oss

Kompetent produksjon

Høy kvalitet


Materialer

OurMaterialsinclude Vtion, NBR, silikon, EPDM, NR, PU, CR, HNBR, SBR, IIR, Fluorosilicone, Aflas, FFKM, etc. Og andre spesielle materialer som NR andamp; SBR blanding, NBR andamp; PVC-blandingen, kan også brukes i henhold til dine krav.


Kultur

Vår fabrikk i tråd med oppriktighet er ledelse ideen.

Pålitelig kvalitet, fornuftig pris og bemerkelsesverdig Service er vårt formål.

Vi håper å bli den mest pålitelige samarbeidspartneren.

Vi tror vinn-vinn ekte seier!


Nå har vi bygget gode relasjoner med mange kunder over hele verden, er kontinuerlig rekkefølgen en stor oppmuntring til oss. Vi vokser opp med våre kunder og alltid gi dem kvalitetsprodukter.Produkter